مكرونة بالخضار والسجق
المقاديرمكرونة حسب الرغبة في الشكل محضرة في ماء مغلي + شوية ملح
٥ حبات سجق دجاج او لحم
جزر
كوسة
فطر معلب
٦-٨ حبات طماطم كبيرة
بصل
ثوم
علبة صلصة الفريدو من قودي
ملح
فلفل اسود
زيت
جبنة موزريلا
الطريقة
١- يقطع البصل والثوم ويقلى علي النار بكمية من الزيت
٢- تفرم حبات الطماطم الى ان تصبح مزيج
٣- توضع مزيج الطماطم علي البصل والثوم ونضيف اليه الماح والفلفل حسب الرغبة- نتركه علي نار هادئة-
٤- عندما يبدا المزيج بالغلي نضيف اليه صلصلة الفريدو ونحركها ونخليها على النار كمان لمدة ١٠ دقائق
٥- نقطع السجق- الجزر- الكوسة والفطر ونقليهم بشويييية زيت بس لحد ما تتحمر
٦- في الصينية نضيف المكرونة والصلصله ونحركهم مع بعض بعدين طبقة الخضار بعدين طبقة السجق
٧- نضيف فوقهم جبنة موزريلا وندخلها الفرن
وبالعافية :)
طبخة/ بثينة
Twitter: @Buthainah_A